palvelut & hinnasto

Palvelut

Personal Training palvelut:

Personal training paketteihin (toistaiseksi voimassaolevat sopimukset) sisältyy tapaamisten lisäksi valmentajan tuki sekä ravintovalmennusta. 

Valmennustapaamisissa treenataan yhdessä toiveidesi mukaan. Valmentajana huolehdin myös, että salitreenin lisäksi pidetään huolta liikkuvuusharjoittelussa. Treeniohjelmia päivitetään säännöllisin väliajoin. Kokonaisuus räätälöidään jokaiselle sopivaksi: autan sinua saavuttamaan tavoitteesi, on se sitten kuntosaliharjoittelussa kehittyminen, arjen kuormituksesta palautuminen, liikunnallisen elämäntavan löytäminen tai hyvinvointia tukeva ravitsemus, joka tulee arjessa ja treeneissä jaksamista.

Ravintovalmennus:

Ravintovalmennus voidaan toteuttaa etänä tai kasvotusten, kuukausittaiset seurantatapaamiset pitävät motivaation yllä sekä viikkoraportoinnin avulla seuraamme kehitystä. Toteutus tehdään aina jokaisen arki ja muut osa-alueet huomioiden.

Ravintovalmennukseen kuuluu muun muassa ruokapäiväkirjan tekeminen ja sen analyysi, ruokavaliopohja tai tarkempi ruokavalio. Lisäksi erilaisia viikkotehtäviä, jotka tukevat tavoitteitasi.

Lisäksi saat monipuolisen reseptipankin.

Sopii sinulle, joka haluat painottaa valmennusta ravitsemukseen, ja hoidat treenaamiseen liittyvät asiat toisen tahon kautta tai omatoimisesti.

Psyykkinen valmennus:

Psyykkinen valmennus sopii jokaiselle, joka haluaa kehittää itseään, lisätä itsetuntemusta tai omia mielen työkaluja.

Jos haluat saavuttaa lyhyen- keskipitkän ja pitkän aikavälin tavoitteita uralla, elämäntapamuutoksessa tai jossain itselle merkittävässä asiassa. 

Valmennuksen avulla voit myös löytää suuntaa oman tulevaisuuden osalta, mikäli tuntuu että oma juttu ei ole ihan kirkkaana mielessä.

 

Etävalmennus:

Etävalmennus sopii sinulle, joka tykkäät treenata omatoimisesti salilla tai kotona, mutta haluat ulkoistaa treeniohjelmoinnin ammattilaiselle.

Sopii kokeneille treenaajille.

Ravintovalmennus, psyykkinen valmennus sekä etävalmennus voidaan toteuttaa etänä.

Valmennusten suositeltu kesto min 3kk.

Jokainen palvelu sisältää Step2Fit -sovelluksen käyttöoikeuden, jota kautta näät muun muassa treeniohjelmat ja reseptipankin.

 

Hinnasto

Alkukonsultaatio 0€

4×55 min 349€/kk

3×55 min 309€/kk

2x55min  239€/kk

1x55min  169€/kk

Etävalmennus  129€/kk

Ravintovalmennus alk. 149€/kk

Psyykkinen valmennus 3×55 min 289€

Hinnat sisältävät alv 24%

Paketit räätälöidään aina tarpeen mukaisesti, joten ole rohkeasti yhteydessä ja katsotaan yhdessä sopivaa pakettia juuri sinun tarpeisiisi.