palvelut & hinnasto

Palvelut

PT Palvelut :

Jokaiselle räätälöidään omannäköinen kokonaisuus valmennuksessani: mikä treenimäärä sopii sinun arkeesi ja mikä on riittävää kehityksen kannalta.
Jokainen PT-paketti sisältää 55 minuutin valmennustapaamiset (pl. etävalmennus).
Valmennustapaamiset sisältävät esimerkiksi liikkuvuutta ja toiveidesi mukaan voimaharjoittelua tai kiinteytymiseen/kehonmuokkaukseen tähtäävää harjoittelua.
PT-paketteihin sisällytetään myös tilanteen mukaan ravintovalmennusta.

Valmennuksen suositeltu kesto min. 3kk.

Ravintovalmennus :

Ravintovalmennus voidaan toteuttaa etänä tai kasvotusten, kuukausittaiset seurantatapaamiset pitävät motivaation yllä sekä viikkoraportoinnin avulla seuraamme kehitystä.
Ravintovalmennukseen kuuluu muun muassa ruokapäiväkirjan tekeminen ja sen analyysi, ruokavaliopohja tai tarkempi ruokavalio. Lisäksi erilaisia viikkotehtäviä, jotka tukevat tavoitteitasi.
Valmennuksen suositeltu kesto min. 3kk.
Etävalmennus:
Etävalmennus sopii kokeneelle treenaajalle ja sinulle, joka haluat treenata omatoimisesti salilla, mutta haluat toisen hoitavan ohjelmoinnin puolestasi.
Valmennuksen suositeltu kesto min 3kk.

 

Kaikkiin valmennuksiin sisältyy Step2Fit -valmennustyökalun käyttö, josta näet treeni- ja ravinto-ohjelmat.

 

Hinnasto

 

Alkukonsultaatio 0€

8×55 min  529€/kk

4×55 min 329€/kk

2x55min  229€/kk

1x55min  159€/kk

Etävalmennus alk.  129€/kk

Ravintovalmennus alk. 149€/kk

Psyykkinen valmennus alk. 139€/kk

Hinnat sisältävät alv 24%

Paketit räätälöidään aina tarpeen mukaisesti, joten ole rohkeasti yhteydessä ja katsotaan yhdessä sopivaa pakettia juuri sinun tarpeisiisi.

Etävalmennuksen, ravintovalmennuksen, sekä psyykkisen valmennuksen hinta määräytyy valmennuksen keston, sisällön sekä tapaamiskertojen mukaan.